Uniós termék

Mutat: Lista / Rács
Rendezés:
Mutat:
 • DEKOR GALÉRIASÍN
  Dekor képakasztó galériasín, és nem kell többet falat fúrni! A dekor képakasztó galériasín használatával elkerülhető a folyamatos szögelgetés, lyukfúrás. A dekor képakasztó galériasín segítségével bármikor átrendezheti képeit a falak megrongálása nélkül. A dekor képakasztó galérias..
  3.684 Ft
  Nettó: 3.684 Ft
 • SÍNTARTÓ ELEMEK
  A műanyag síntartó a galériasín falhoz rögzítésére szolgál. 30 - 40 centiméterenként kell a falhoz fogatni, a tipli és a facsavar segítségével.  A síntartó speciális kialakításának köszönhetően a galériasín toldó elemeként, a galériasín folytatólagos meghosszabbításá..
  96 Ft
  Nettó: 96 Ft
 • TWISTER
  Twister - a képakasztás többé nem gond A Twister segít a dekorációs elemek gyors és egyszerű cseréjében vagy átrendezésében. Ehhez a művelethez nincs szüksége speciális szerszámra. A variálhatóságnak csak a képzelete szabhat határt. A Twister a modern képfüggesztés kor..
  1.166 Ft
  Nettó: 1.166 Ft
 • KÉPFÜGGESZTŐ AKASZTÓ
  ​​​A súlytól és a típustól függően többféle fokozatmentes képakasztó közül választhat. Az képakasztó esetében a súly megjelőlés a maximális teherbírásra vonatkozik. A fokozatmentes képakasztó leveszi a terhet az Ön válláról. A kifüggeszteni szánt alkotások magasságát a megfelelő képakas..
  350 Ft
  Nettó: 350 Ft
 • KÉPFÜGGESZTŐ AKASZTÓ
  A rugós akasztókat a fomsodronyos twisterhez javasoljuk! ..
  1.319 Ft
  Nettó: 1.319 Ft
 • DEKORÁCIÓS ELEMEK
  A végzáró elemet a galériasín dekorációs és esztétikus lezárásához használhatja. A végzáró elem a galériasín mindkét végéhez tökéletesen illeszkedik. A végzáró elem színe a galériasín anyagához hasonló, ezáltal szinte belesimul és észrevehetetlen lesz. A sarokelem a fal sarkainak t..
  106 Ft
  Nettó: 106 Ft
Képkeret bolt, a képkeretező és képakasztó mester © 2019