Dekor képakasztó rendszer

Rendezés:
Mutat:
Mutat: Lista Rács
 • DEKOR GALÉRIASÍN
  Dekor képakasztó galériasín, és nem kell többet falat fúrni! A dekor képakasztó galériasín használatával elkerülhető a folyamatos szögelgetés, lyukfúrás. A dekor képakasztó galériasín segítségével bármikor átrendezheti képeit a falak megrongálása nélkül. A dekor képakasztó galérias..
  Nettó: 3.684 Ft 3.684 Ft
 • SÍNTARTÓ ELEMEK
  A műanyag síntartó a galériasín falhoz rögzítésére szolgál. 30 - 40 centiméterenként kell a falhoz fogatni, a tipli és a facsavar segítségével.  A síntartó speciális kialakításának köszönhetően a galériasín toldó elemeként, a galériasín folytatólagos meghosszabbításá..
  Nettó: 96 Ft 96 Ft
 • TWISTER
  Twister - a képakasztás többé nem gond A Twister segít a dekorációs elemek gyors és egyszerű cseréjében vagy átrendezésében. Ehhez a művelethez nincs szüksége speciális szerszámra. A variálhatóságnak csak a képzelete szabhat határt. A Twister a modern képfüggesztés kor..
  Nettó: 1.166 Ft 1.166 Ft
 • KÉPFÜGGESZTŐ AKASZTÓ
  ​​​A súlytól és a típustól függően többféle fokozatmentes képakasztó közül választhat. Az képakasztó esetében a súly megjelőlés a maximális teherbírásra vonatkozik. A fokozatmentes képakasztó leveszi a terhet az Ön válláról. A kifüggeszteni szánt alkotások magasságát a megfelelő képakas..
  Nettó: 350 Ft 350 Ft
 • KÉPFÜGGESZTŐ AKASZTÓ
  A rugós akasztókat a fomsodronyos twisterhez javasoljuk! ..
  Nettó: 1.319 Ft 1.319 Ft
 • DEKORÁCIÓS ELEMEK
  A végzáró elemet a galériasín dekorációs és esztétikus lezárásához használhatja. A végzáró elem a galériasín mindkét végéhez tökéletesen illeszkedik. A végzáró elem színe a galériasín anyagához hasonló, ezáltal szinte belesimul és észrevehetetlen lesz. A sarokelem a fal sarkainak t..
  Nettó: 106 Ft 106 Ft

Dekor képakasztó rendszer, és nem kell többet falat fúrni!

A dekor képakasztó rendszer használatával elkerülhető a folyamatos szögelgetés, lyukfúrás. A dekor képakasztó rendszer segítségével bármikor átrendezheti képeit a falak megrongálása nélkül. A dekor képakasztó rendszer a variálható képfüggesztés legkorszerűbb kelléke. A dekor képakasztó rendszer tökéletes megoldást nyújt a képfüggesztő problémákra; a pincétől a padlásig.

Dekor képakasztó rendszer, mert az okos és jó dolgok mindig egyszerűek!

A dekor képakasztó rendszer elve:

- A mennyezet alá (tetszőleges magasságba) egy esztétikus alumínium galériasín kerül, melynek speciális alkatrészei biztosítják a vízszintes és függőleges mozgatást.

dekor képakasztó rendszer két színben (matt alumínium és fehér, amely bármilyen színre festhető) és két méretben (200 centiméteres és 300 centiméteres) készül. Rögzítő elemmel hosszabbítható és különféle tartozékok, akasztók valaszthatók hozzá; igény, súly és darabszám szerint.


 

 • Videó

Képkeret bolt, a képkeretező és képakasztó mester © 2020