KÉPFÜGGESZTŐ AKASZTÓ

KÉPFÜGGESZTŐ AKASZTÓ

Gyártó: Uniós termék
Típus: fokozatmentes
Elérhetőség:
Rendelhető
Ár: 350 Ft 350 Ft Nettó: 350 Ft 350 Ft

Kapható választék:

Leírás

​​A súlytól és a típustól függően többféle fokozatmentes képakasztó közül választhat. Az képakasztó esetében a súly megjelőlés a maximális teherbírásra vonatkozik.

A fokozatmentes képakasztó leveszi a terhet az Ön válláról. A kifüggeszteni szánt alkotások magasságát a megfelelő képakasztó segítségével könnyen tudja változtatni, csak mérőszalag, kombináltfogó és vízmérték szükséges hozzá.

Fokozatmentes képakasztó és a gondjai megoldódnak. A képakasztó, kialakításának és típusának köszönhetően egyszerűen rögzíthető a perlon szálon.

A fokozatmentes képakasztóba (4 kg-os, 5 kg-os, 7 kg-os és 10 kg-os), a menetes lyuk mentén egy menetes szárat csavarunk bele és így érjük el a kívánt stabil rögzítést. Ehhez a művelethez esetleg kombinált fogóra és lapos csavarhúzóra lehet szüksége.

Jellemzők
Mihez, milyen képfüggesztő akasztót javaslunk
Mini fokozatmentes képakasztó 4 kg-ig - Gyűrűs képkeretakasztóhoz<br/>- Krokodil képkeretakasztóhoz<br/>- Sarokerősítős képkeretakasztóhoz<br/>- Háromszög alakú képkeretakasztóhoz<br/>- Drótos képkeretakasztóhoz<br/>- Twister perlonszálhoz
Hengeres képakasztó 5 kg-ig - Gyűrűs képkeretakasztóhoz<br/>- Drótos képkeretakasztóhoz<br/>- Twister perlonszálhoz
Hook képakasztó 7 kg-ig - Gyűrűs képkeretakasztóhoz<br/>- Drótos képkeretakasztóhoz<br/>- Twister perlonszálhoz
Alumínium képakasztó 10 kg-ig - Krokodil képkeretakasztóhoz<br/>- Drótos képkeretakasztóhoz<br/>- Tükörakasztóhoz<br/>- Alumínium képkerethez<br/>- Twister perlonszálhoz
Beszélgessünk róla! Vélemények (0)

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Rossz            Kitűnő

Mit vettek még, akik ezt vették?

Képkeret bolt, a képkeretező és képakasztó mester © 2021