ESKÜVŐI VENDÉGKÖNYV

ESKÜVŐI VENDÉGKÖNYV

Gyártó: Hazai feldolgozású termék
Típus: Képkeret
Elérhetőség:
Rendelhető
Ár: 5.300 Ft 5.300 Ft Nettó: 5.300 Ft 5.300 Ft

Kapható választék:

Leírás

Mostanában gyakran előforduló és felkapott lehetőség, hogy az esküvőkön egy dekoratív vendégkönyvben kívánhatunk sok boldogságot az ifjú párnak. Amit persze majd az esküvő után felteszünk a többi könyv közé a polcra, és aztán egyszer-egyszer talán elővesszük megnézni ...

De mi lenne, ha mindennap láthatnánk? Ha mindennap elolvashatnánk mindazt a sok szépet és jót, amit a vendégek kívántak nekünk, és így minden egyes nap felidézhetnénk az örömteli pillanatokat?

Erre nyújt megoldást ez a saját tervezésű különleges, rendkívül látványos esküvői vendégkönyv szett, mely az üvegezett natúr fa képkeretből, az "U" alakú kitámasztóból, a szíveket tartalmazó díszített natúr színű fa dobozból és egy ajándék tollból áll.

A dobozban található szívecskékre mindegyik vendégetek örömmel ráírhatja nevét és rövid, kedves üzenetét, jókívánságát, majd bedobhatja az asztalra helyezett esküvői vendégköny képkeret tetején található résbe. A szívekre a csomagban található ajándék tollal tudtok írni.

Az esküvői vendégkönyv az örömteli ceremónia után a képkereten lévő akasztó segítségével elhelyezhető a falon, vagy a hozzácsomagolt "U" alakú kitámasztóval asztalra, polcra is kiállítható. Így nem csak közös fészketek egyik dekorációs eleme lesz, hanem egy örök emlék is, eme nevezetes, kedves és boldog napról.

A piros szívek névre szóló felirata teszi igazán egyedivé ezt az esküvői vendégkönyvet (pl.:keresztnév és dátum, vagy egy rövid idézet).

Kétféle méret közül választhattok (21 x 30 cm/ 50 szív és 30 x 40 cm/90 szív), de kérhető egyedi méretben is!

Mindegy hogy világra szóló lagzit szeretnétek csapni, vagy akár meghitt családi esküvőt terveztek, a végeredmény garantáltan jól mutat majd.

 

Jellemzők
Típus
Méret 21 x 30 cm/50 szív
30 x 40 cm/90 szív
Beszélgessünk róla! Vélemények (0)

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Rossz            Kitűnő

Képkeret bolt, a képkeretező és képakasztó mester © 2020