Hazai feldolgózású termék

Mutat: Lista / Rács
Rendezés:
Mutat:
 • AFRIKAI VADVILÁG
  ..
  19.304 Ft
  Nettó: 15.200 Ft
 • EZÜST METALLIKA
  Az EZÜST METALLIKA fa kész képkeret alapvetően a fotók egyszerű és sajátkezű bekeretezéséhez alkalmazható. Az EZÜST METALLIKA kész képkeret kitámasztós hátlappal készül, így a képkeret nem csak falra akasztható, hanem akár fekvő vagy álló helyzetben az asztalon is használhat..
  0 Ft
  Nettó: 0 Ft
 • FEHÉR PEARL
  A FEHÉR PEARL fa kész képkeret alapvetően a fotók egyszerű és sajátkezű bekeretezéséhez alkalmazható. A FEHÉR PEARL kész képkeret kitámasztós hátlappal készül, így a képkeret nem csak falra akasztható, hanem akár fekvő vagy álló helyzetben az asztalon is használható. A ..
  0 Ft
  Nettó: 0 Ft
 • FEHÉR ROMANTIKA
  A FEHÉR ROMANTIKA fa kész képkeret alapvetően a fotók egyszerű és sajátkezű bekeretezéséhez alkalmazható. A FEHÉR ROMANTIKA kész képkeret kitámasztós hátlappal készül, így a képkeret nem csak falra akasztható, hanem akár fekvő vagy álló helyzetben az asztalon is használható. A FE..
  0 Ft
  Nettó: 0 Ft
 • PLATINA METALLIKA
  A PLATINA METALLIKA fa kész képkeret alapvetően a fotók egyszerű és sajátkezű bekeretezéséhez alkalmazható. A PLATINA METALLIKA kész képkeret kitámasztós hátlappal készül, így a képkeret nem csak falra akasztható, hanem akár fekvő vagy álló helyzetben az asztalon i..
  0 Ft
  Nettó: 0 Ft
Képkeret bolt, a képkeretező és képakasztó mester © 2019