Gobelin

Keresés finomítása

A saját kezűleg készített, kivarrt gobelin hímzésnél értékesebb és szebb, dísz- és ajándéktárgy aligha létezik. A népszerűségéből mit sem vesztő házi készítésű gobelin kézimunka a készítőnek és az ajándékozottnak is egyaránt örömet szerez.

A gobelin kézimunka alapok (kanavák) sokfélék lehetnek: a nagylyukútól az egészen apró szeműig változhat az anyag összetétele, melyeket gazdag színvilágban pompázó, előre nyomott (festett) gobelin motívumok díszítenek.

A gobelin újra hódít az otthonokban, s bár alkalmazkodott az új követelményekhez, megtartotta régi formáját, megőrizte biedermeier báját. A gobelin egyben szenvedély is, hiszen jó alkotni, küzdeni, szenvedni vele és a mű elkészültével ráébredni, hogy megérte. Varrás közben meghitt légkörben elmélkedhet a világ nagy dolgairól, míg kezei között valóságos gobelin műremekek születnek.

Csodálja és szeresse ezeket a gyönyörű gobelin kézimunkákat, melyeket készítőik tudása, keze munkája és szeretete hozott létre! Csatlakozzon hozzájuk! Élje ki kreativitását, hogy egyéni alkotásával pótolhatatlan örömöt szerezzen magának, szeretteinek és környezetének. Önnek is kellemes gobelin öltögetést, alkotói örömöt és sok szép sikeres munkát kívánunk!

 

Képkeret bolt, a képkeretező és képakasztó mester © 2020