Dekoráció

Keresés finomítása

"A divatot meg lehet venni, de a stílust birtokolni kell!"

                                            Edna Woolman Chase

A közvetlen környezet kialakításakor mindenkiben benne él a harmónia iránti vágy, legyen szó akár otthonáról vagy munkahelyéről. A dekoráció a helyiséget szebbé és személyesebbé teszi. A dekoráció segítségével hangulatos enteriőr érhető el.

A lakberendezés nem ér véget a szék, az ágy és a függönyök felrakásával. Ha minden berendezési tárgy és lakástextil a helyére került, akkor mi segítünk Önnek feldíszíteni a belső tereket egyedileg keretezett képeinkkel vagy festményeinkkel.

A belső tér (enteriőr) magában foglalja az otthon melegét és a stílusos egyéni megjelenést egyaránt. Az enteriőr az a hely, ahol jól érzi magát, feltöltődhet, szórakozhat és pihenhet.

Egy enteriőr akkor kezdi el az igazi életét élni, amikor az utolsó kaspó illetve gyertyatartó is a helyére kerül. Ha belép a helyiségbe, ne legyen semmilyen hiányérzete, ne érezze azt, hogy még nincs kész az otthona, inkább érezze azt, hogy hazaért. A hangulatos dekoráció jellemzője, a díszítő hatású tárgyak harmónikus összessége.

Az otthonos belső tér kialakításakor a dekoráció több funkcióval is megjelenik. A dekoráció egyrészt biztosítja a szemnek kellemes esztétikai élvezetet, másrészt használati értékekkel és tartalommal is rendelkezik. Az életviteléhez alkalmazkodó megfelelő harmónia kialakítása érdekében egyedi és igényes keretezésekkel segítjük a kellemes környezet kialakítását.

A dekoráció fogalma nemcsak a fő helyiségeket érinti. Ne felejtkezzen meg a kisebb életterekről sem, mint például a konyha vagy a fürdőszoba. Életmódjától és életvitelétől függően ott is sokat időzik.
 

Képkeret bolt, a képkeretező és képakasztó mester © 2019