Képfüggesztő rendszer - galériasín

A falfúrások kora lejárt!


Elöljáróban egy tanulságos rövid történet!

Sok-sok éve foglalkozunk képek keretezésével. Nyugodtan kijelenthetem a párom nevében is, hogy ez nem csak a munkánk, hanem a szenvedélyünk is. Ma már sokan és sokféleképpen értelmezik ezt a kijelentést. Sajnos elvesztette a jelentőségét, elcsépelt, üres frázis lett csupán! Ám mégis, hogy lássa, most nem a levegőbe beszélek, íme, lakásunkban nem egyszerű olyan helyet és falat találni amit ne díszítene jó pár képkeret. Gyermekeink véleménye szerint, otthonunk olyan mint egy "múzeum", mert annyi a képkeretezés, hogy tárlatvezetést lehetne benne tartani.Felejtse el a szögelést, a fúrkálást és az órákig tartó méricskélést, centizgetést! A fal fúrások kora lejárt! Képfüggesztő rendszer és megoldódnak a gondjai!

És itt jön a történetbe a csavar (a szó átvitt és valós értelmében is), mert Kedvesem imádja átrendezni és újra variálni az egész "kiállítást"! Ez viszont képenként minimum egy, de leginkább két lyuk fúrását (tipli és csavar korlátlan mennyiségben kell, hogy rendelkezésre álljon) illetve a régi lyukak glettelése (naná, hogy nem oda kerül az új kép) és javítása (szerencse ha van még a régi festékből)! Jó pár ilyen újragondolást éltünk már át együtt!

És az is világos, hogy nem mentek simán a dolgok, mert mindig:

- kellett egy létra, víz mérték, mérőszalag és ceruza
- kalapács, fogó, tipli és csavar (kampós)
- fúrógép (lehetőleg ütvefúró) és hozzá fúrószár
- glett anyag, spakli, maradék régi festék és ecset
- és természetesen utána még a rendrakás.

Elég, ha ezek közül csak egy is hiányzik! Senkinek nem kívánom, hogy meglássa Kedvese tekintetében a csalódottságot, amiért ezt a "pofonegyszerű" feladatot sem lehet megoldani azonnal. Sajnos mi férfiak ilyenek vagyunk, mindig, mindent túl bonyolítunk! Folyamatosan a tökéletesre törekszünk, legyen minden vízszintes és függőleges, meg különben is, egy szög az nem szög!

De megnyugtatunk mindenkit, mi már megtaláltuk a legjobb megoldást! Senkinek nem kell senkire várnia, nem kellenek új lyukak, bonyolult szerszámok és főleg nincs kosz vele!


Képfüggesztő rendszer a nappalibanAz ilyen és ehhez hasonló gondokra és esetekre tökéletes megoldást nyújt Önnek a képfüggesztő rendszer. Azaz a falra szerelhető, már-már “láthatatlan” galériasín, melyről perlon szálon vagy fémsodronyon lógnak le a képei, tárgyai. Pár perc alatt átrendezheti illetve új alkotásokkal dekorálhatja a falakat. Ráadásul juthat idő egy közös sétára vagy egy romantikus filmre is, és nem mellékesen még az elismerő tekinteteket is begyűjtheti a gyors és tiszta munkáért!

Képfüggesztő rendszer és sínre kerülnek dolgai!

Idővel otthona fala tele lesz keretezett festményekkel, nyaralási emlékekkel vagy használati tárgyakkal. Mikor egy újabb darabbal szeretné bővíteni a palettát, akkor előkapja fúrót meg a kalapácsot és ismét egy vadi új lyuk  díszíti majd, az amúgy sem makulátlan falat. Ráadásul ezenközben számos problémával fog még találkozni:
- elgörbül a szög
- nem találja a mérőszalagot vagy a vízmértéket
- nincs kéznél a fúrógép
- ferdén áll a csavar
- csúnyák a régi lyukak
- nem beszélve a falak "titkos" rejtett hibáiról

Képfüggesztő rendszer használata kiállításon.A képfüggesztő rendszer használatával elkerülhető a folyamatos szögelgetés, lyukfúrás. A képfüggesztő galériasín rendszer segítségével bármikor átrendezheti képeit a falak megrongálása nélkül.

A képfüggesztő rendszer a variálható képfüggesztés legegyszerűbb eszköze. A galériasín tökéletes megoldást nyújt képfüggesztő problémáira; pincétől a padlásig.

A képfüggesztő rendszer ideális lehetőség lehet:
- irodákban
- kirakatok dekorálásánál
- intézmények folyosóin
- múzeumokban
- galériákban
- iskolákban
- szállodákban
- bankokban
- művelődési házakban
- várótermekben
- és kiállítások alkalmával is.

A képfüggesztő rendszer segítségével a képek elhelyezése a falon nagyon egyszerű megoldás.Teljes lelki nyugalommal állítjuk, hogy ez a képfüggesztő rendszer egy biztonságos, sokoldalú és "pofonegyszerű" megoldás arra, hogy Ön ezentúl nyugodtan élvezhesse az életet, hiszen már "sínen" van és az idő Önnek dolgozik.

Képfüggesztő rendszer, mert az okos és jó megoldások mindig egyszerűek!

A képfüggesztő rendszer elve nagyon egyszerű:
A mennyezet alá (vagy akár tetszőleges magasságba) egy esztétikus alumínium galériasín van felszerelve, amelynek speciális alkatrészei biztosítják a vízszintes és függőleges mozgatást, azaz a képfüggesztő rendszer átrendezhetőségét.

A képfüggesztő galériasín két színben (matt ezüst vagy festhető fehér) és két méretben (2 vagy 3 méteres hosszban) készül, de összekötő elemmel hosszabbítható és különféle tartozékok, akasztók választhatók hozzá; igény, súly és darabszám szerint.Képfüggesztő rendszer használata fodrász üzletben. A képeket a tükör fal elé, a tükör megfúrása nélkül, lehet felakasztani.

A képfüggesztő rendszer felszerelése nagyon könnyű és szinte láthatatlan, mivel a galériasín követi a mennyezet vonalát. A képfüggesztő rendszer alkalmazásával Önnek nincs szüksége többé szerszámokra (kalapács és fúrógép használata csak a galériasín felszerelésekor szükséges) ahhoz, hogy képeit és tárgyait egy másikra cserélhesse. A képfüggesztő rendszer segítségével tetszés szerint helyezheti el a képkereteket, emléktárgyakat és percek alatt kialakíthat egy új, kedvezőbb vagy dizájnosabb elrendezést.

Képfüggesztő rendszer, a korszerű képfüggesztés eszköze.

Képfüggesztő rendszer használata közösségi kultúrházban.A képkeret-bolt olyan képfüggesztő rendszer forgalmazásával és szerelésével foglalkozik, amelyekkel, művészeti alkotások, fotók vagy egyéb tárgyak (tükrök, órák, írható táblák, hangfalak, televíziók stb.) felfüggesztése egyszerűvé és praktikussá válik.

Ez a képfüggesztő rendszer lehetővé teszi, hogy fúrás és rongálás nélkül, rugalmasan dekorálhassa helyiségeinek falait. E sokoldalú galériasín rendszer beillesztése otthona belsőépítészeti megoldásai közé egyszerűen és gyorsan megoldható a Képkeret-bolt képfüggesztő rendszerének alkalmazásával.

A képfüggesztő rendszer egy speciálisan szabadalmaztatott módszer, melynek segítségével a dekorációs elemek felfüggesztése és megvilágítása egyszerre valósulhat meg. Az elegáns világítókarok a galéria sín bármely pontján könnyedén elhelyezhetőek a képfüggesztő rendszer elemein. A belőlük áradó finom fény különleges tündöklést kölcsönöz a műalkotásoknak.
Képfüggesztő rendszer a kezdetek. Nem kellett hozzá csak 2 darab szög, 1 méter spárga és 5 darab ruhacsipesz!

Összefoglalva a galériasín képfüggesztő rendszer főbb előnyei:

- A képfüggesztő rendszer egy modern, biztonságos, korszerű, elegáns és sokoldalú galériasín rendszer.

- A képfüggesztő rendszer felszerelése könnyű és egyszerű. Ha a képfüggesztő rendszer galériasínét egyszer felszerelte, akkor többé nem kell lyukat fúrnia a falba, ha képeit szeretné lecserélni vagy másik helyre tenni. Képeit percek alatt ízlése szerint újra és újra átrendezheti.

- Egy szálon akár több kép is függhet, és mindez a falak rongálása és fúrása nélkül.

- A képfüggesztő galériasín közvetlenül a mennyezet alá szerelhető, a képek átlátszó perlonszálon vagy vékony acélsodronyon függnek. A perlon szál, az acélsodrony és az akasztók teherbírását úgy fejlesztette ki a gyártó, hogy azokra a legnehezebb képet is fel lehessen biztonságosan akasztani.

Az előírások betartása mellett 10 év garanciát vállalunk az általunk forgalmazott képfüggesztő rendszerre!

A képfüggesztő rendszer egy kitűnő megoldás, mert a továbbiakban szerelésre és javításokra nem kell költenie! A képkeret-bolt által forgalmazott, a gyártó által több év alatt kifejlesztett és szabadalmaztatott képfüggesztő rendszer ma már a világ számos pontján és az élet bármely területén megtalálható. A képfüggesztő rendszer az Ön lakásában is több lehetőséget kínál. Termékünk már több ízben bebizonyította, hogy az egyik legmegbízhatóbb és legdinamikusabban fejlődő minőségi képfüggesztő rendszer a hazai piacon.

Képfüggesztő rendszer, a képkeret-boltból, a képfüggesztő mestertől! 

Képfüggesztő galériasín rendszer, mesteri megoldások tőlünk Önnek.

Lépjen be webáruházunkba! Csak egy kattintás!

Céginformáció megbizhatósági tanusitvány