Lakberendezési tévhitek

amitől egy lakás otthon lesz

A képkeretezések alkalmával sokan kérnek tőlünk tanácsokat, ötleteket és lakberendezési tippeket.

Több éves tapasztalatunk az, hogy ügyfeleink az esetek nagy többségében sajnos rossz beidegződések és hibás elképzelések alapján próbálják meghozni a döntéseiket. Sokan vélik úgy, hogy egy lakás berendezése nem is olyan nagy dolog, nincs benne ördöngösség, elég ha arra figyelnek, hogy a tárgyak között legyen valamilyen szintű kapcsolat (stílus, szín, anyag vagy forma). Idővel mégis olyan érzése támadhat, hogy valami nyomasztólag hat Önre, hogy nem érzi jól magát a lakásban, állandóan lehangolt, feszült és enervált.

Gondolom mindenkinek ismerős az az érzés, amikor a zsigereinkben érezzük azt, hogy valami nem stimmel. Nem tudjuk, hogy mi vagy hogy hol, de az a bizonyos hang belül óva int minket! Megszólal a vészharang a fejünkben, s figyelmeztet a józan eszünk! Tudniillik akad néhány olyan gyakran ismétlődő melléfogás, ami kiváltja ezt a kellemetlen érzést!

Egy szó mint száz, ekkor válik indokolttá és létfontosságúvá a közismert GPS-s jel mondat "újratervezés"! De mielőtt ismét fejest ugrana az ismeretlenbe, hagyja, hogy  felszínre törjön a creativum homo (kreatív ember) és engedje szabadjára a fantáziáját.  

A segítségünkkel most megtudhatja, hogyan kerülheti el ezeket problémákat!

Első hiba 

Céginformáció megbizhatósági tanusitvány